La Residence

laresidence

La Résidence Business Services heeft zich in de jaren van haar bestaan – ten opzichte van andere vervoersmaatschappijen – verder ontwikkeld in het geven van adviezen, de begeleiding en uitvoering van vervoersmanagement, ont­vangsten van delegaties, het organiseren van congressen en evenementen.

La Résidence Business Services richt zich op kwalitatief hoogwaardig zakelijk personenvervoer. Directie- c.q. VIP-vervoer en touringcarvervoer is de kernactiviteit van de onderneming.
La Résidence Business Servicesbiedt “chauffeurs-”, voor vervoer met uw eigen auto, en “auto met chauffeursdiensten”. De door ons geboden dienstverlening kenmerkt zich door het full-service aspect.
Klanten kunnen ook bij ons terecht voor het boeken van vliegtuigtickets, hotels, lunches, diners of aanverwante zaken. Onze activiteiten kunnen worden onderverdeeld volgens de volgende percentages.

www.residenceservices.nl/

Portfolio

buikspier-oefeningen haagstestudentenvereeniging debedrijvenmasseurs Leidsebiologenclub Timmerfabriekdekoning haagstestudentenvakbond