Over ons

Mystic Designs is vier jaar geleden opgericht door twee studenten aan de TU Delft. Ook na vier jaar is de missie nog steeds om hoogwaardige websites te ontwikkelen tegen een aantrekkelijke prijs. Ieder hebben ze 6 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites.

Om op de hoogte te blijven van de constant veranderende online wereld, worden er veel blogs afgestruimd en de nodige sociale media gevolgd. Hierdoor weten we wat de laatste trends zijn op gebied van ‘best practices’ en design, waardoor wij onze klanten beter van dienst kunnen zijn.

Door onze technische achtergrond blijken we erg flexibel om te kunnen springen met veranderende criteria gedurende een project. Om tegen enige houwvast te hebben, werken we volgens een bepaalde workflow.

Hoe gaan we te werk?
Ieder project begint met een vrijblijvend introductie gesprek. Hierin proberen we zoveel mogelijk voorwaarden en eisen van de klant in vast te stellen en te documenteren. Vaak is het al mogelijk om het eens te worden over de basisstructuur van de website.

Vervolgens gaan wij naar de studio om tot in meer detail uit te werken wat er besproken is. Aangezien wij de mening van onze klanten erg belangrijk vinden zal er op kritieke momenten om feedback gevraagd worden. Daardoor kunnen we ten alle tijden aan de wensen voldoen, zonder dat het project vertraging oploopt.

Na overeenstemming te hebben bereikt over de ontwerp fase, zal er een start gemaakt worden met het uitwerken van de design. Kort daarop volgt de oplevering en kunt u genieten van een prachtige website.

Portfolio

buikspier-oefeningen haagstestudentenvereeniging debedrijvenmasseurs Leidsebiologenclub Timmerfabriekdekoning haagstestudentenvakbond