Buikspier-oefeningen

buikspier-oefeningen

Er heerst iets magisch rond een stevige en platte buik. Uw buikspieren trekken aandacht als niets anders. Sexy buikspieren zijn een teken van goede gezondheid, kracht, en zelfs seksuele bekwaamheid! Tip voor de heren: pomp uw borst op zoals u wil, maar geen andere spiergroep krijgt de aandacht van een vrouw als strakke en gespierde buikspieren.

Bij vrouwen ligt dit punt niet anders. We zien meer en meer vrouwelijke atletische modellen die worden aangekondigd als de “nieuwe sex symbolen”. Welke lichaamsdelen springen eruit als het erop aankomt? De buikspieren, dijen en billen. Dit zijn de drie “hot zones” die een vrouw kan veranderen met de juiste voeding en training.

Bij mannen, geven stevige buikspieren een psychische boost en de lichaamsbouw oogt fraai en krachtiger.. Bij vrouwen benadrukt een strakke buik hun vrouwelijkheid, door een kleinere taille-tot-heupen verhouding!

www.buikspier-oefeningen.nl

Portfolio

buikspier-oefeningen haagstestudentenvereeniging debedrijvenmasseurs Leidsebiologenclub Timmerfabriekdekoning haagstestudentenvakbond